+Grigoris Deoudis

Κυριακή, Μαρτίου 31, 2013

Οι Μυριάδες Εκφάνσεις της Πραγματικότητας

γράφει ο Γρηγόρης Δεούδης
Κατηγορία: Άρθρα του preludiance

Οι ελέφαντες μπορούν να ακούσουν υποήχους ενώ οι νυχτερίδες μπορούν να ακούσουν υπερήχους. Τα πουλιά μπορούν να δουν στο υπεριώδες μήκος κύματος, ενώ τα φίδια μπορούν να «δουν» με τη χρήση υπέρυθρων ακτίνων. Υπάρχουν διάφανα πλάσματα στα αβυσσώδη βάθη της θάλασσας που αναβοσβήνουν ηλεκτροφωταυγές βιοχημικό φως στα χρώματα του ουράνιου τόξου, ενώ υπάρχουν πουλιά που χτυπούν τα φτερά τους 52 φορές/δευτερόλεπτο αιωρούμενα στον αέρα. Τα μυρμήγκια βλέπουν τον κόσμο ως ένα σκίτσο σε ένα χαρτί: δισδιάστατα, ενώ οι άνθρωποι έχουν μια τρισδιάστατη άποψη του κόσμου στον οποίο ζουν.

Όλες αυτές είναι πραγματικότητες. Πραγματικότητες οι οποίες δεν είναι κοινές σε όλες τις μορφές ζωής. Οι άνθρωποι δεν μπορούν να ακούσουν υποήχους, ούτε υπερήχους. Δεν μπορούν να δουν στο υπεριώδες ούτε στο υπέρυθρο φάσμα φωτός. Έτσι, μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι κάθε μορφή ζωής έχει τη δική της «εκδοχή» της πραγματικότητας. Για κάθε μορφή ζωής, η πραγματικότητα είναι πραγματική, αλλά την ίδια στιγμή δεν είναι πραγματική.

Γι' αυτό χρειάζεται κάποιος να είναι δεκτικός προς τις λεπτόρρευστες αιθέριες σφαίρες που αιωρούνται παντού γύρω μας. Σφαίρες πραγματικοτήτων που μπορεί να μην είναι ορατές σε εμάς αλλά υπάρχουν -σε αυτό που ονομάζουμε- πνευματική υπόσταση- η οποία είναι προσβάσιμη σε λεπτότερες διαστάσεις, σε σχέση με εμάς και το συμπυκνωμένο σώμα μέσα στο οποίο υπάρχουμε (εγκλωβιστήκαμε).

Αναπνέουμε αέρα που είναι ό,τι τα δέντρα και τα φυτά παράγουν. Η φυσική τροφή μας είναι τα ωμά χόρτα και λαχανικά, οι ξηροί καρποί και τα φρούτα. Ως εκ τούτου, καταναλώνουμε τη συνείδηση ​​του Φυτικού Βασιλείου. Αναπνέουμε, τρώμε, όλα αυτά και ό,τι καταναλώνουμε αυτό χτίζει το σώμα και πλάθει τη συνείδησή μας.



Το Φυτικό βασίλειο είναι ανώτερο από οποιοδήποτε άλλο σε αυτόν τον πλανήτη. Έζησαν εκατομμύρια χρόνια πριν τους ανθρώπους και τα υπόλοιπα πλάσματα εμφανιστούν στον πλανήτη. Έχουν μια πιο αργή και διαφορετική προσέγγιση στη ζωή, μια διαφορετική αντίληψη του χρόνου, γνωρίζουν τι θα πει διαχείριση πόρων και έχουν μια βαθιά σοφία. Μέσω των ριζών τους και της συνειδητότητας του νερού που κυκλοφορεί εντός τους, επικοινωνούν με όλα τα άλλα φυτά και έτσι ανταλλάσσουν πληροφορίες. Εάν κάποιος δει το έξοχο ντοκιμαντέρ «Η μυστική ζωή των φυτών» του BBC, ίσως συνειδητοποιήσει ότι στην πραγματικότητα τα φυτά χρησιμοποιούν τις άλλες μορφές ζωής για δικό τους όφελος, για να ευδοκιμήσουν. Έτσι λοιπόν όταν εμείς είμαστε σε θέση να εξερευνήσουμε το πνεύμα των φυτών και να διδαχτούμε από τη σοφία τους, αυτό θα μας οδηγήσει σε κόσμους που δεν υπάρχουν στο συμβατικό κόσμο μας. Είναι οι διαφορετικές πραγματικότητες που περιέγραψα πιο πάνω.

Η αντίστοιχη τροφή για το πνεύμα/ψυχή είναι τα ψυχοενεργά φυτά με τις ψυχοδηλωτικές τους ιδιότητες, τα οποία ανοίγουν ολόκληρους κόσμους της υπερ-συνείδησης σε μια νέα αντιληπτικότητα των πραγμάτων και όλων όσων αντιλαμβανόμαστε ως αληθινά. Εκτροχιάζουν τη συμβατική γραμμική αντίληψη σε τροχιές εκτός των δεδομένων «ορίων» και της κάθε ύπαρξης που αντιληφθήκαμε με τις συμβατικές αισθήσεις μας μέχρι τώρα. Είναι μια αλχημική τέχνη που ψηλαφεί λεπτότερες μορφές συνείδησης σε λεπτότερες σφαίρες ύπαρξης.

Είναι αξιοσημείωτο ότι στην εποχή που ζούμε αυτές οι φυτικές μη-εθιστικές ουσίες είναι παράνομες. Είναι ακόμη πιο περίεργο όταν κάνουμε τους συσχετισμούς με το αλκοόλ και τη νικοτίνη, ουσίες εθιστικές και γνωστές για τη ζημιά που προκαλούν, οι οποίες κυκλοφορούν ελεύθερα βλάπτοντας τους ανθρώπους. Αλλά οι ουσίες αυτές δεν είναι παράνομες. Έτσι ... θα πρέπει να αρχίσει να εξετάζει κάποιος κατά πόσον ή όχι όλοι αυτοί οι υψηλά ιστάμενοι που μας κυβερνούν σε αυτές τις κοινωνίες, αν ενδιαφέρονται πραγματικά για το καλό μας, αν επιθυμούν να μας δουν να ευημερούμε ολιστικά εν σώματι και πνεύματι (διότι τα δυο είναι αλληλοεξαρτώμενα) και όχι απλώς να ζούμε σε αυτόν τον κόσμο κάνοντας μια δουλειά και αφήνοντας μερικούς απογόνους που θα γίνουν αναλώσιμα τμήματα στην ίδια μηχανή αυτό-καταστροφής.
Θα πρέπει να αναρωτηθείτε, είστε, υπηρέτης κύριε;

Αυτός ο κόσμος είναι ένα όνειρο, τα οράματα των ιερών ψυχοθεραπευτικών φυτών είναι μόνον αναλαμπές μιας ευρύτερης πραγματικότητας η οποία δεν γίνεται αντιληπτή στη γραμμική συχνότητα ύπαρξης. Επιδιώξετε να διευρύνετε τη συνείδησή σας με κάθε τρόπο. Επιδιώξετε να απορροφήσετε την ομορφιά των λεπτόρρευστων σφαιρών. Βρείτε τον εαυτό σας να υπάρχει στο φάσμα του ουράνιου τόξου ενός πολυεπίπεδου ακουστικού οράματος. Δείτε με τα αυτιά σας και ακούστε με τα μάτια σας. Αυτό είναι πιο πραγματικό από την πραγματικότητα που σας έχουν προτείνει σε αυτή τη γραμμική κατάσταση εκπαίδευσής σας μέσα σε αυτές τις παράλογες και ουσιαστικά ανήθικες κοινωνίες.

Είστε περισσότερα από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο.
author: Grigoris Deoudis || ηλεκτροφωταύγεια, υπέρηχος, υπέρυθρο, υπεριώδες, υπόηχος, ψυχοενεργό, γρηγόρης δεούδης, φυτό, δέντρα, συνειδητότητα, ωμά, χόρτα, λαχανικά, φρούτα, καρποί, ντοκιμαντέρ η μυστική ζωή των φυτών, BBC, David Attenborough, τροφή, πνεύμα, ψυχή, ψυχοθεραπευτικό, ψυχοδηλωτικό, γραμμική αντίληψη, αλκοόλ, νικοτίνη,ευημερία, ύπαρξη, ελεύθερο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Είπαν για το preludiance ~

14 Δεκεμβρίου 2013: «Συγχαρητηρια ! Και παλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!” — Γιώργης Οικονομόπουλος, Νευρολόγος - Ψυχίατρος

31 Μαΐου 2013: «Συγχαρητήρια για όλη την εργασία σας πανω στα Ενθεογόνα ! ΜΠΡΑΒΟ !” — Γιώργης Οικονομόπουλος, Νευρολόγος - Ψυχίατρος

16 Μαΐου 2013:Your blog has a lot of excellent material” — Brad Burge, Διευθυντής Επικοινωνιών της 'Διεπιστημονικής Ένωσης Μελετών στα Ψυχοδηλωτικά' (MAPS)