+Grigoris Deoudis

Παρασκευή, Απριλίου 26, 2013

Πώς η Κάνναβη Θεραπεύει τον Καρκίνο, ντοκιμαντέρ [πλήρους διάρκειας]

Κατηγορία: Βίντεο



Ντοκιμαντέρ: Πώς η Κάνναβη Θεραπεύει τον Καρκίνο (Run From the Cure)
Διάρκεια: 0:58:02
Γλώσσα: Αγγλικά
Υπότιτλοι: Ελληνικοί (ενσωματωμένοι) σημ. οι υπότιτλοι ήταν ήδη ενσωματωμένοι στο βίντεο από άλλον χρήστη


  Περιγραφή
Η Κάνναβη είναι φυτό και ως τέτοιο δεν μπορεί να πατενταριστεί, συνεπώς δεν αποφέρει χρηματικά οφέλη στις μεγάλες φαρμακοβιομηχανίες. Ως αποτέλεσμα, απαγόρευσαν τη διάδοση αυτού του φυσικού φαρμάκου με τις πολλές θεραπευτικές χρήσεις.

Μετά από ένα σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι, το 1997, ο Rick Simpson αναζήτησε την ανακούφιση για την κατάστασή του μέσω της χρήσης του χασισέλαιου. Όταν ο Rick ανακάλυψε ότι το λάδι της κάνναβης (με υψηλή συγκέντρωση THC) θεραπεύει μορφές καρκίνου όπως και άλλες ασθένειες, προσπάθησε να το μοιραστεί με όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούσε, θεραπεύοντας κυριολεκτικά εκατοντάδες ανθρώπινες ασθένειες δωρεάν... αλλά όταν η ιστορία βγήκε στη δημοσιότητα, το μακρύ χέρι του νόμου θέλησε να απομακρύνει το «ναρκωτικό» αφήνοντας χιλιάδες ανθρώπους χωρίς φυσική και ανέξοδη θεραπευτική αγωγή κατά του καρκίνου και τον Rick με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση μαριχουάνας!


Διαβάστε και το σχετικό άρθρο:
Η Κάνναβη βοήθησε να θεραπευτεί ο καρκίνος μου

Ετικέτες: βίντεο, ντοκιμαντέρ, μαριχουάνα, κάνναβη, καρκίνος, ιατρική, πλήρης διάρκεια, ασθένεια, hemp, medicine, video, online, υπότιτλοι, χασισέλαιο, thc, rick simpson


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Είπαν για το preludiance ~

14 Δεκεμβρίου 2013: «Συγχαρητηρια ! Και παλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!” — Γιώργης Οικονομόπουλος, Νευρολόγος - Ψυχίατρος

31 Μαΐου 2013: «Συγχαρητήρια για όλη την εργασία σας πανω στα Ενθεογόνα ! ΜΠΡΑΒΟ !” — Γιώργης Οικονομόπουλος, Νευρολόγος - Ψυχίατρος

16 Μαΐου 2013:Your blog has a lot of excellent material” — Brad Burge, Διευθυντής Επικοινωνιών της 'Διεπιστημονικής Ένωσης Μελετών στα Ψυχοδηλωτικά' (MAPS)