+Grigoris Deoudis

Σάββατο, Ιουνίου 08, 2013

Ο χαρακτηρισμός του Αγιαχουάσκα, ο μεταβολισμός του στον άνθρωπο και η συνάφεια με την ενδογενή DMT

Κατηγορία: Ειδήσεις, Βίντεο



Από την ομιλία του Ethan McIlhenny (PhD), στο 3ήμερο διεθνές συνέδριο 'Επιστήμη στα Ψυχοδηλωτικά 2013'.
Σε αυτή την παρουσίαση μαθαίνουμε για το μεταβολισμό και την απέκκριση του DMT και των βήτα-καρβολινών που λαμβάνουν χώρα μετά την κατανάλωση του αφεψήματος αγιαχουάσκα. Τα κύρια συστατικά που παρατηρήθηκαν στο αγιαχουάσκα είναι: τετραϋδροχαρμίνη (THH) και χαρμίνη, ακολουθούμενα από DMT και χαρμαλίνη. Δεν βρέθηκε DMT-N-Oxide στο αγιαχουάσκα, οπότε, είναι ένας μεταβολίτης που δημιουργείται μόνον στα θηλαστικά.

Επίσης, αναλύθηκαν τα διαφορετικά αφεψήματα αγιαχουάσκα στο Περού, Βραζιλία και Χαβάη και βρέθηκε ότι είναι αξιοσημείωτα παρόμοια.

Παρακολουθήστε το video για περισσότερα.
πηγή:maps


Ετικέτες: ειδήσεις, ενθεογόνα, ψυχοδηλωτικά, ομιλία, Ethan Mcilhenny phd, αγιαχουάσκα, DMT, β-καρβολίνες, τετραϋδροχαρμίνη, χαρμίνη, χαρμαλίνη, DMT-N-Oxide, μεταβολίτης, θηλαστικά,

Είπαν για το preludiance ~

14 Δεκεμβρίου 2013: «Συγχαρητηρια ! Και παλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!” — Γιώργης Οικονομόπουλος, Νευρολόγος - Ψυχίατρος

31 Μαΐου 2013: «Συγχαρητήρια για όλη την εργασία σας πανω στα Ενθεογόνα ! ΜΠΡΑΒΟ !” — Γιώργης Οικονομόπουλος, Νευρολόγος - Ψυχίατρος

16 Μαΐου 2013:Your blog has a lot of excellent material” — Brad Burge, Διευθυντής Επικοινωνιών της 'Διεπιστημονικής Ένωσης Μελετών στα Ψυχοδηλωτικά' (MAPS)