+Grigoris Deoudis

Τετάρτη, Μαΐου 29, 2013

San Pedro and related Trichocereus species - Trout's Notes

Κατηγορία: Βιβλιοπροτάσεις





Βιβλίο 'San Pedro and related Trichocereus species' από Trout's Notes

312 σελίδες που περιέχουν πάνω από 1000 ασπρόμαυρες φωτογραφίες και έγχρωμο εξώφυλλο.
Το έργο αυτό καλύπτει τον κάκτο San Pedro και τα συγγενή είδη του, εξετάζοντας λεπτομερώς για το τι θα μπορούσαμε να μάθουμε σχετικά με την βοτανική, τη χημεία και την ιστορία αυτών των όμορφων και μερικές φορές γιγαντιαίων κάκτων.
Παλαιότερα είχε δημοσιευτεί ως "Trichocereus chapter in Sacred cacti" 2η έκδοση.
Αυτό το υλικό έχει δει τέτοια ριζική επέκταση για την 3η έκδοση ώστε το San Pedro είναι πλέον βιβλίο από μόνο του με 312 σελίδες!

Το βιβλίο San Pedro έχει ενημερωθεί ώστε να αντικατοπτρίζει τις μελέτες πολλών αφανών εγγράφων στο θέμα.
Επίσης, έχει σημαντικά διευρυνθεί με εκατοντάδες φωτογραφίες για να μπορέσει ο αναγνώστης να αναγνωρίζει καλύτερα, ή τουλάχιστον να καταλαβαίνει τι μπορεί να συναντήσει στην κηπουρική ή στο πεδίο αυτό.
Το βιβλίο αυτό είναι προς το παρόν η πιο ολοκληρωμένη και λεπτομερής ανασκόπησης και συλλογή αναφοράς που υπάρχει σχετικά με τον κάκτο San Pedro (Trichocereus pachanoi) και τα συγγενή είδη του.

Προτεινόμενο για όλους τους ενδιαφερόμενους στους Ιερούς Κάκτους, καθώς αυτό το βιβλίο θα τους καταπλήξει.

Οι σημειώσεις του Trout έχουν αναφερθεί ως έγκυρες και είναι γενικά μια αξιόπιστη πηγή ενημέρωσης, προτεινόμενη από τους περισσότερους στο χώρο των ψυχοδηλωτικών ουσιών, ως αξιόλογες σημειώσεις στο πεδίο. Μια σειρά έργων με εκτενή και σε βάθος έρευνα στα ενθεογόνα.


Στην Ευρώπη το βιβλίο 'San Pedro and related Trichocereus species' διατίθεται online από: Spiritgarden Ethnobotanicals.



Γρηγόρης Δεούδης για το preludiance
Συντάκτης: Grigoris Deoudis Ετικέτες: βιβλιοπρόταση, παρουσίαση, San Pedro and related Trichocereus species, Trout's Notes, βιβλίο, πρόταση, κάκτος, βοτανική, χημεία, ιστορία, Trichocereus, pachanoi, Sacred cacti, Ιεροί Κάκτοι, ενθεογόνα, ψυχοδηλωτικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Είπαν για το preludiance ~

14 Δεκεμβρίου 2013: «Συγχαρητηρια ! Και παλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!” — Γιώργης Οικονομόπουλος, Νευρολόγος - Ψυχίατρος

31 Μαΐου 2013: «Συγχαρητήρια για όλη την εργασία σας πανω στα Ενθεογόνα ! ΜΠΡΑΒΟ !” — Γιώργης Οικονομόπουλος, Νευρολόγος - Ψυχίατρος

16 Μαΐου 2013:Your blog has a lot of excellent material” — Brad Burge, Διευθυντής Επικοινωνιών της 'Διεπιστημονικής Ένωσης Μελετών στα Ψυχοδηλωτικά' (MAPS)