+Grigoris Deoudis

Τρίτη, Μαΐου 28, 2013

Τεράστια τα οφέλη από τον χυμό της ωμής κάνναβης!

Κατηγορία: Ειδήσεις



  Πριν δοκιμάσει το χυμό από ωμή κάνναβη, η Κρίστεν, η κοπέλα που εμφανίζεται στο βίντεο είχε δοκιμάσει δεκάδες φάρμακα που όχι μόνο δεν βελτίωσαν τις πολλαπλές σοβαρές παθήσεις της αλλά τις επιδείνωσαν.  Οι γιατροί της είπαν ότι δεν θα ζούσε ως τα τριάντα της. Τέσσερεις γιατροί της είπαν ότι θα έπρεπε να κάνει υστερεκτομή διότι δεν θα μπορούσε ποτέ να κάνει παιδί.

Η Κρίστεν όχι μόνο έζησε αλλά έχει και παιδί και όλα αυτά χάρη στις φυσικές φαρμακευτικές, θεραπευτικές ιδιότητες της κάνναβης, το θαυματουργό αυτό βότανο που... σε πολλές χώρες απαγορεύεται. Απαγορεύεται ώστε να μπορούν οι φαρμακοβιομηχανίες να βγάζουν λεφτά δηλητηριάζοντας τους ανθρώπους και αφήνοντάς τους αθεράπευτους να παλεύουν για να διασφαλίσουν το αδιαπραγμάτευτο αγαθό στη ζωή-την υγεία και την ευημερία !

  Φαίνεται ότι κάθε χρόνο υπάρχει κάποιος νέος εμπειρογνώμονας ή κάποια μελέτη έρχεται στην επιφάνεια με αδιάσειστα στοιχεία από τις εκπληκτικές φαρμακευτικές δυνατότητες που περιέχονται στο φυτό κάνναβη. Παθήσεις όπως διαβήτης, φλεγμονές, καρκίνος, λοιμώξεις, κατάθλιψη, άλγη, διαταραχές ύπνου μπορούν όλα αυτά να αντιμετωπιστούν φυσικώς, χρησιμοποιώντας διάφορα είδη κάνναβης. Εξετάζοντας την ασφάλιση υγείας και το κόστος ζωής, δεν θα έπρεπε να αναζητήσουμε στη φύση τις ανάγκες μας για ίαση, για θεραπεία; Ακόμα και τα είδη της κάνναβης που έχουν μηδενική ψυχοδραστική επίδραση περιέχουν ενώσεις που καταπολεμούν τις ασθένειες και τις ελεύθερες ρίζες, παρέχοντας παράλληλα μια γλυκιά ανακούφιση στους ασθενείς.

  Το κάπνισμα κάνναβης δίνει κάποια αποτελέσματα αύξησης της όρεξης και καταπράυνσης του πόνου στους ετοιμοθάνατους ασθενείς, αλλά δεν είναι η ιδανική μέθοδος για θεραπεία με τη χρήση κάνναβης, δεδομένου ότι η θέρμανση καταστρέφει έως και 80% τις ευεργετικές ουσίες των φυτών. Ο Rick Simpson, ο θρυλικός ακτιβιστής της κάνναβης από τον Καναδά, χρησιμοποιεί τα αιθέρια έλαια από κάνναβη για να θεραπεύσει όχι μόνο καρκίνους στο τερματικό στάδιο, αλλά και άλλες σοβαρές και θανατηφόρες παθήσεις. Το συμπυκνωμένο έλαιο είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό, αλλά μήπως υπάρχει ακόμα μια άλλη θεραπευτική προσέγγιση με αυτό το φυτό-θαύμα;!

παραπομπή: naturalcuresnotmedicine



Γρηγόρης Δεούδης για το preludiance
Συντάκτης: Grigoris Deoudis Ετικέτες: ειδήσεις, ενθεογόνα, ψυχοδηλωτικά, ωμή κάνναβη, μελέτη, θεραπεία, φαρμακευτική, διαβήτης, καρκίνος, λοιμώξεις, κατάθλιψη, άλγη, διαταραχές ύπνου, ελεύθερες ρίζες, Rick Simpson, αιθέρια έλαια,

Είπαν για το preludiance ~

14 Δεκεμβρίου 2013: «Συγχαρητηρια ! Και παλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!” — Γιώργης Οικονομόπουλος, Νευρολόγος - Ψυχίατρος

31 Μαΐου 2013: «Συγχαρητήρια για όλη την εργασία σας πανω στα Ενθεογόνα ! ΜΠΡΑΒΟ !” — Γιώργης Οικονομόπουλος, Νευρολόγος - Ψυχίατρος

16 Μαΐου 2013:Your blog has a lot of excellent material” — Brad Burge, Διευθυντής Επικοινωνιών της 'Διεπιστημονικής Ένωσης Μελετών στα Ψυχοδηλωτικά' (MAPS)