+Grigoris Deoudis

Σάββατο, Μαρτίου 15, 2014

Έγκριση μελέτης για την ιατρική μαριχουάνα στις ΗΠΑ

Κατηγορία: Ειδήσεις

Η Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας των ΗΠΑ εγκρίνει τη μελέτη για την ιατρική μαριχουάνα, σημαίνοντας μια ιστορική αλλαγή στην Ομοσπονδιακή πολιτική! Έτσι γράφεται η ιστορία!


ιατρική μαριχουάνα, φαρμακευτική, έγκριση, ΗΠΑ, διακλαδική ένωση μελετών στα ψυχοδηλωτικά, MAPS, preludiance
Σήμερα 14 Μαρτίου του 2014, πραγματοποιείται μια ιστορική αλλαγή στην ομοσπονδιακή πολιτική των ΗΠΑ, καθώς η Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας χορήγησε άδεια στη 'Διεπιστημονική Ένωση Μελετών στα Ψυχοδηλωτικά' (MAPS) να αγοράσει μαριχουάνα ποιότητος προς έρευνα από το Εθνικό Ινστιτούτο για την Κατάχρηση Ναρκωτικών (NIDA) για τη σχεδιαζόμενη μελέτη του MAPS της μαριχουάνας ως μέθοδος αντιμετώπισης των συμπτωμάτων της μετατραυματικής αγχώδους διαταραχής (PTSD) στους βετεράνους πολέμου στις ΗΠΑ.

Ο MAPS έχει ασχοληθεί για πάνω από 22 χρόνια προσπαθώντας να ξεκινήσει η έρευνα ανάπτυξης φαρμάκων που βασίζονται στην ιατρική μαριχουάνα, και αυτή είναι η πρώτη φορά στα χρονικά που έχει χορηγηθεί άδεια για αγορά μαριχουάνας για ιατρική χρήση από τον NIDA, τον μοναδικό πάροχο μαριχουάνας προς έρευνα, ρυθμιζόμενη σε ομοσπονδιακό επίπεδο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Χρειάστηκαν πάνω από τέσσερις και μισό μήνες για τους κριτικούς στην Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας (PHS) να ανταποκριθούν στην από της 24ης Οκτωβρίου του 2013 αίτησης επανυποβολής του πρωτοκόλλου από τον MAPS. Η μελέτη εξακολουθεί να απαιτεί την τελική έγκριση από την Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών των ΗΠΑ (DEA) και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα εγκρίνει τη μελέτη εγκαίρως.

Η μελέτη θα απαιτήσει, επίσης, την υποστήριξη χρηματοδότησης. «Όταν πρόκειται για την έρευνα του ιατρικού δυναμικού των "ναρκωτικών" του Παραρτήματος Ι,», δήλωσε ο ιδρυτής της Διεπιστημονικής Ένωσης Μελετών στα Ψυχοδηλωτικά (MAPS) Ρικ Ντόμπλιν, «Η ιδιωτική χρηματοδοτούμενη έρευνα ιατρική ανάπτυξης φαρμάκου με βάσει τη μαριχουάνα είναι το τελευταίο ντόμινο που χρειάζεται να πέσει. Η παλίρροια έχει γυρίσει για την έρευνα στην μαριχουάνα για ιατρική χρήση, και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε την έναρξη της μελέτης.» πρόσθεσε ο Ρικ Ντόμπλιν.
πηγή: maps

Μετάφραση, απόδοση, επιμέλεια: Γρηγόρης Δεούδης για το preludiance
Συντάκτης: Grigoris Deoudis Ετικέτες: ειδήσεις, ιατρική, φαρμακευτική, μαριχουάνα, έγκριση, μελέτη, ΗΠΑ, MAPS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Είπαν για το preludiance ~

14 Δεκεμβρίου 2013: «Συγχαρητηρια ! Και παλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!” — Γιώργης Οικονομόπουλος, Νευρολόγος - Ψυχίατρος

31 Μαΐου 2013: «Συγχαρητήρια για όλη την εργασία σας πανω στα Ενθεογόνα ! ΜΠΡΑΒΟ !” — Γιώργης Οικονομόπουλος, Νευρολόγος - Ψυχίατρος

16 Μαΐου 2013:Your blog has a lot of excellent material” — Brad Burge, Διευθυντής Επικοινωνιών της 'Διεπιστημονικής Ένωσης Μελετών στα Ψυχοδηλωτικά' (MAPS)