+Grigoris Deoudis

Δευτέρα, Ιουλίου 22, 2013

Φαρμακευτική Μαριχουάνα σε Παιδί για την Αντιμετώπιση του Αυτισμού

Κατηγορία: Ειδήσεις, Βίντεο


  Ο Σαμ, είναι ένα παιδί 10 ετών και έχει αυτισμό. Από την ηλικία των 2-8 ετών ήταν πολύ επιθετικός. Κορυφαίοι ιατροί του είχαν συνταγογραφήσει όλα τα είδη των χαπιών αλλά δεν έκαναν τίποτα για την πάθησή του, το μόνο που συνέβη ήταν ο Σαμ να βάλει παραπάνω κιλά και να είναι ακόμη πιο δύσκολο να τον χειριστούν. Η μόνη επιλογή που είχαν οι γονείς του ήταν να τον βάλουν σε κάποιο ίδρυμα. Πριν από αυτό σκέφτηκαν να δοκιμάσουν κάτι άλλο, κάποια «αντισυμβατική» θεραπεία. Του έδωσαν λοιπόν ασφαλή Φαρμακευτική Κάνναβη  και τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά! Δεν ήταν πλέον επιθετικός, είχε ηρεμήσει και ήταν κοινωνικός.
Ο πατέρας του ξερίζωσε τις ντοματιές από τον κήπο τους και φύτεψε 6 φυτά κάνναβης. Χρησιμοποιεί τα μπουμπούκια των φυτών κάνναβης για να κάνει χασίς και από αυτό θερμαίνει ένα πολύ μικρό τεμάχιο κάθε μέρα και το δίνει στο γιό του. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, μέσα σε 20 λεπτά, ο μικρός Σαμ κυριολεκτικά μεταμορφώνεται. Οι γονείς του δεν έχουν πάντοτε αποθέματα φυτών μαριχουάνα και γι' αυτό ζητούν εσπευσμένα τη συμπαράσταση του ιατρικού συλλόγου στην Καλιφόρνια να επιμεληθεί του θέματος. Οι ιατροί όμως λένε ότι χρειάζονται περαιτέρω έρευνες για τις θεραπευτικές ιδιότητες της μαριχουάνα και επί του παρόντος δεν μπορούν να δώσουν την άμεση συγκατάθεσή τους.


Αυτός είναι ο μικρός Σαμ. Ποιος μπορεί να αρνηθεί σε έναν
γονέα, το δικαίωμα για τη θεραπεία του παιδιού του;



Συντάκτης: Grigoris Deoudis Ετικέτες: ειδήσεις, ενθεογόνα, ψυχοδηλωτικά, φαρμακευτική μαριχουάνα, ιατρική, θεραπεία, αυτισμός, παιδί,

Είπαν για το preludiance ~

14 Δεκεμβρίου 2013: «Συγχαρητηρια ! Και παλι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !!!” — Γιώργης Οικονομόπουλος, Νευρολόγος - Ψυχίατρος

31 Μαΐου 2013: «Συγχαρητήρια για όλη την εργασία σας πανω στα Ενθεογόνα ! ΜΠΡΑΒΟ !” — Γιώργης Οικονομόπουλος, Νευρολόγος - Ψυχίατρος

16 Μαΐου 2013:Your blog has a lot of excellent material” — Brad Burge, Διευθυντής Επικοινωνιών της 'Διεπιστημονικής Ένωσης Μελετών στα Ψυχοδηλωτικά' (MAPS)